OEPS!

Damn… Ik baal wel heel erg hierover hoor. Ik heb gewoon gemist dat mijn Belgische vrienden van Bazart op hun tweede album ‘2’ een samenwerking hebben met Eefje de Visser! Laat ik nou Eefje de Visser als een van mijn favoriete Nederlandse zangeressen hebben. Hoe het kan? Ik heb het album dus gewoonweg niet, zo vreemd! Maar hij staat in bestelling, dus het zal niet erger worden hoor. Natuurlijk kenden we die 1e track van hen, dat was ‘Grip (Omarm Me)’, nu ben ik blij om even wat anders te laten horen! En een verse clip erbij.. Hoppa!

Oke, Bazart heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze kwamen, zagen en overwonnen door die ene magistrale track ‘Goud’. Vervolgens hadden we ook nog ‘Chaos’ en ‘Voodoo’ maar voornamelijk zijn het de uitbundige concerten die het hem doen! Matthieu Terryn en de zijne zijn toch wel uniek te noemen. Uniek is Eefje de Visser ook zeer zeker! Ook Nederlandstalig maar dan ook geweldig betoverend te noemen. Qua sound maar ook zeer zeker qua teksten. Bazart heeft dat ook maar Eefje laat het nog mysterieuzer, meeslepender, interessanter klinken! Dat ze dan ook nog tot een samenwerking komen… Heel erg fantastisch! De track is precies zoals ik zou willen, hoe ik ‘m verwacht. De sound van Bazart natuurlijk maar dan ook met die heerlijke stem en eigenheid van Eefje. Is er een betere combinatie mogelijk? Denk het niet!

Droom weg, geniet…!

Vorig artikelArctic Monkeys – Anyways
Volgend artikelGeoff Wyld – Feeling It

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in