Ze zijn BY FAR de hotste band in België op het moment: Bazart.
Deze gasten laten er in ieder geval geen gras over groeien. Waar ze een ontzettende joekel van een hit scoorden met ‘Goud’, verkochten ze daarna de Ancienne Belgique (AB) uit. Maar daar blijft het niet bij… Ondertussen is al bekend dat ze hun album release ook daar zullen houden. Guess what… Verkopen de AB gewoon TWEE keer uit!
Hot & Happening dus.

Ik kwam ze op het spoor tijdens het voorprogramma van Oscar and the Wolf. Liefde op het eerste gehoor kan je het wel noemen. Het was misschien niet allemaal perfect te horen in het begin maar je voelde wel die mysterie. Het electronische geluid met de toffe samenzang en dan ook nog die eigenzinnige teksten… Het plaatje klopte!

‘Tunnels’ was hun allereerste single maar dé doorbraak was toch daadwerkelijk ‘Goud’. Toch zijn alle nummers gewoon goed! Nu is mijn Pick Of The Week ook weer zo’n Bazart track.
Toch moest bij deze even het kwartje vallen. ‘Chaos’ heeft evengoed die fijne klanken, die fijne sound (dromerig) en natuurlijk kunstzinnige teksten! Blijf deze band volgen mocht je dat nog niet doen… Aanrader!

Vorig artikelMoon Tapes – When She Sees Me
Volgend artikelInterview Rocco Ostermann (Donnerwetter): ‘Ik zie mijn brein ook wel als een schatkaart’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in