Nieuw talent gespot!

Talenten blijven altijd uit de grond springen alsof het champignons zijn. Ook nu is er weer een band boven komen drijven die een plek op CamielMusic voor de volle 100% verdiend. Dit drietal is ontstaan op de Herman Brood Academie (HBA) en zijn nu allen 3e jaars. Het is sowieso bewezen dat de HBA genoeg talenten de wereld in gooit. Ballarit Bandit is Lucas Houben op gitaar en zang, Kick Kluiving op de drums en Robbie Sol op de bas. Verder is het qua stijl psychedelica, indie en wat surf. Laten we maar eens checken hoe deze track klinkt!

‘Gimme Money’ begint heerlijk. Goede flow, goed ritme. Een beetje kabbelend beekje maar wel met een lekkere stroming. Dit is voornamelijk door het perfecte ritme van Kick. Maar verder pakt die surf invloed, beetje dromerige invloeden, goed uit. Door de basgitaar die lekker aanwezig is en natuurlijk het gitaarwerk, juist dan waan je je nog meer in een goede wereld. Naar het schijnt is het dromerige iets wat precies bij henzelf past. Als je naar het refrein luistert, is het gewoonweg een track dat eindeloos blijft hangen in je hoofd. Zo sterk!
Naar het schijnt is de band vernoemd naar een psychotische boef die in Death Valley de regeltjes nonchalant aan zijn laars lapte maar opzoek was naar ruimte en rust. Dat quasi-nonchi geluid is te horen en tevens ook de wetenschap dat de track op zich wel gericht is op de huidige maatschappij… Dan valt het kwartje wel (HA-HA).

Klaar voor een track met een onwijs lekker loopje? Dan moet je NU op play drukken, of nog een keer herhalen!

Vorig artikelGrim Tim – Over Soon
Volgend artikelChildish Gambino – This is America

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in