Bakermat is meer dan alleen dance.

Bakermat is de artiestennaam van Lodewijk Fluttert, een Nederlandse DJ en producent. Hij is begonnen als DJ in Utrecht tijdens zijn studie psychologie. Klein verschil dus met wat hij nu doet! Echter, het is echt niet alleen dance wat deze jongeman brengt. Het is een combinatie van elektronische muziek met jazz en soul invloeden.
Wellicht is hij bij meerdere bekend door zijn joekel van hit ‘Vandaag’. Hierin zat al een grote sample van Martin Luther King, zijn toespraak met ‘I Have A Dream’.

Die soul invloeden komen verdomd goed terug in mijn Pick Of The Week van deze week! ‘Teach Me’ is een samenwerking met een Amerikaanse gospelzangeres genaamd Shirley Ceasar. Deze mevrouw heeft in 1972 al een EP uitgebracht en nu staat ze ondanks haar bekendheid nog steeds elke week in de kerk op te treden in het gospelkoor!

Het is dus een lekker nummer om de week mee te beginnen! Bakermat is niet voor niks een artiest die zorgt voor muziek die de mensen vrolijk maakt. Je krijgt spontaan zin in de zomer als je dit hoor!

Vorig artikelJanne Schra – PONZO
Volgend artikelJacco Gardner – Find Yourself

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in