badeWat is het heerlijk om een Pick Of The Week te pakken dat vrijwel onbekend is. Zeker kijkende naar de naam. Als ik dan vertel dat Bade eigenlijk gewoon Nederlands is… Dan zul je al even gek opkijken. Als ik vertel dat dit Bart van Liemt is zal het je waarschijnlijk niets zeggen.. Maar dat dit de vroegere frontman was van The Sheer waarschijnlijk wel! Het liedje It Only Get Better was echt een knaller en ik weet zeker dat velen dit nummer nog wel kennen. Maar ik ben nu om over Bade te hebben en dit nummer is weer een topper moet ik zeggen. Goed deuntje, tekst die blijft hangen. Ik zie dit wel als een zomerhitje moet ik eerlijk bekennen. Genoeg gepraat vanuit mij, ga het luisteren!!! Ben benieuwd naar de CD.

Bade – Hide No More.

Vorig artikelCoverssss.
Volgend artikelPortugal. The Man – Modern Jesus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in