Lekkere sound!

Backgammon is niet zomaar een bandje! Ze hebben afgelopen jaren echt enorm hard aan de weg getimmerd en niet zonder succes kun je wel stellen. Denk aan de Popronde, het uitbrengen van 2 EP’s en de finale halen van Grote Prijs van Nederland. Het is dus logisch dat broers Thijs en Pim van der Meulen, Hugo van Dam en Coen Peddemors verder willen! Kijkende naar het buitenland hebben ze ook al stappen gezet maar het mag altijd meer… En daar werken ze nu dus keihard aan door te knallen aan een nieuw album! Alvast een voorproefje gok ik zo….

Het begint echt heel erg enthousiast en heeft op een of andere manier de ouderwetse Go Back To The Zoo sound! Dat vind ik een dikke plus. Duidelijke & lekkere gitaarsound en je voelt dat er een heerlijke mix in zit qua sound. Het enorm energieke in het refrein en de tussenstukken zijn van rustig naar opbouwend waar een ieder van de band zich goed kan excelleren. Eigenlijk is het jammer dat de track minder dan 3 minuten duurt want juist door die losgekomen energie wil je meer en meer horen. Wat een lekker nummer zeg!
Backgammon laat in ieder geval horen dat ze zich zijn blijven ontwikkelen en een heel duidelijk plan voor ogen hebben. Met deze 1e stap, is het in ieder geval eentje in de goede richting!

Volume aan? Maximaal? Mooi.

Vorig artikelJohan Keeman – Raak Me Daar
Volgend artikelSpoorboekje Pinkpop 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in