Poeh ja!

In eerste instantie wist ik niet zeker of het wel ging om de band AWOLNATION… Ik had al zolang niets meer ervan gehoord! Maar jawel hoor. Toch ‘gewoon’ een wapenfeit van deze Amerikaanse band. Of is het nu een eenmansproject/groep? Anyway, de kans is groot dat je ze kent van het nummer ‘Sail’. Dat was een kneiter van een track en ook hit. Maar dat stamt al uit 2011… Moet je nagaan! Is er dan vervolgens niets meer gebeurd? Nauwelijks… En als het al zo zou zijn, heeft het niet veel gedaan.

AWOLNATION dus. Het gaat in ieder geval om Aaron Bruno. Hij heeft dit allemaal opgezet en is ook de zanger en gitarist van het geheel. De rest is heel erg vluchtig en er zijn veel wisselingen in de band. Het langst heeft Kenny Cerkeet het uitgehouden maar die is ondertussen ook alweer weg.
Qua muziek is het allemaal heel erg bombastisch, rock gerelateerd, alternatief. Dat was al te horen bij het nummer ‘Sail’ (alleen al die uithaal steeds) maar nu met ‘Passion’ is het niet anders. Lekker hoog tempo, veel energie erin en je blijft het ook luisteren, totaal niet vervelend!! De clip is tekenend voor de track overigens, absolute aanrader om ‘m volledig te checken.

Het 3e album met de titel ‘Here Come The Runts’ zal volgend jaar uitkomen, op 2 februari om precies te zijn. Daarbij gaan ze met Nothing But Thieves op tournee. Dat zal alles een heel nieuwe boost gaan geven, gegarandeerd!

 

Vorig artikelThe Academic – Why Can’t We Be Friends?
Volgend artikelDe Staat, In The Round

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in