avicii dj
Toen was daar opeens het bericht: Avicii stopt met optreden…..!

Het is bijna 1 april dus ik twijfelde in eerste instantie! Maar toch…. Na even te lezen en mijn eigen verstand te gebruiken geloofde ik het toch wel. Deze jongeman, wiens eigenlijke naam Tim Bergling is, timmert al heel wat jaren enorm hard aan de weg. Maar afgelopen jaar waren er ook berichten dat het niet bepaald goed met hem ging.
Hij zou oververmoeid zijn, heeft in 2014 al operaties gehad waar zijn galblaas en appendix is verwijderd en heeft toch wel de laatste jaren ook veel optredens moeten afzeggen vanwege problemen.

Deze Zweedse DJ heeft echt behoorlijk veel successen gehad en dat heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. Integendeel. Hij heeft grote hits gehad zoals ‘Wake Me Up’, ‘Hey Brother’, ‘Waiting For Love’ en ‘For A Better Day’. Maar ik vind de samenwerking met Nicky Romero ook een topper, ‘I Could Be The One’ was een knaller!
Een van zijn eerste nummers wil ik nu even op de voorgrond zetten: Levels. De zangstem komt uit het nummer Something’s Got A Hold On Me van Etta James. Etta James was echt een hele grote, bekende Amerikaanse blues zangeres. Maar dat terzijde.
Het gaat nu even om meneer Bergling. Bedankt voor de muziek! Je hebt menig dance liefhebber laten springen, los laten gaan en de muziekindustrie veel gebracht!
Zeker weten tot ziens.

Vorig artikelThe War On Drugs – Touch Of Grey
Volgend artikelJick Munro & The Amazing Laserbeams – The Ark

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in