Lekkere sound!

AVI ON FIRE heeft iets fijns, iets goeds, iets speciaals. Het is poppy, het is losjes, het is vrolijk. Ik ken AVI ON FIRE van de Popronde. Destijds was het nummer ‘Pearl’ echt een voltreffer maar wisten we nog niet heel veel verder van zijn kwaliteiten. Dat die er zijn/waren bleek wel want het volgende nummer ‘So Far Away From Me’ was volgende. Anders maar wel nét zo goed en prettig. Het zijn oorwurmpjes heb ik destijds gezegd en dat is/blijft zo.

Nu hebben we hier zijn nieuwste wapenfeit: ‘Avalanche’. Bram Wesdorp, wie de frontman is van AVI ON FIRE, is artistiek en dat valt hier ook weer te horen. Slim, catchy en toch weer anders! Dit is in ieder geval een heerlijke opmaat naar zijn album. Het opzwepende ‘Tu tu tu tu du’ zorgt voor de extra vrolijkheid, de energie en sfeer. Verder is het gehele nummer gewoon vrolijk en fijn. Je hoort naarmate dat je het vaker beluisterd ook steeds weer nieuwe dingen en dat wilt Bram ook hebben. Niet te ‘slick’ maar wel dat het slim is.
De clip is overigens ook zeer zeker de moeite waard. Snap nu dat gezegd werd dat ‘een clipje opnemen pijnlijker was dan je denkt’. Maar je moet er iets voor over hebben 😉

Tijd voor lekkere muziek. AVI ON FIRE!

Vorig artikelDeWolff – California Burning
Volgend artikelEditors – Magazine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in