Ongetwijfeld lekker de week in zo

Dit is niet de eerste keer dat de naam Automatic Sam valt op CamielMusic maar wel de eerste keer dat er los over geschreven wordt! De band bestaat uit 4 heren: Pieter Holkenborg op zang en gitaar, Erik Harbers speelt op basgitaar, Rense Slings op gitaar en Lars Spijkervet op drums. Juist de laatste naam laat waarschijnlijk een belletje rinkelen bij vaste CamielMusic lezers. Hij was de grote man achter het te gekke Sputnik9 idee. Maar dat is nu klaar en was het weer tijd voor zijn eigen groep: Automatic Sam. Deze Nijmeegse band heeft een paar dagen geleden hun derde album uitgebracht getiteld ‘ARCS’.
Toevalligerwijs dus ook nu hun single welke vlak voor de release werd gelanceerd. Slim, goed, sterk!

Als je luistert naar Automatic Sam weet je dat het allemaal muzikaal echt dik in orde is. Gewoonweg heel sterke rock waar de gitaar toch echt de boventoon heeft. Het begint redelijk uptempo en bijna zonder intro is het tijd om al te gaan zingen. No nonsense, dat sowieso. Een nummer met een kop en een staart want alle facetten komen uiteindelijk voorbij. Maar! Maar…. Het is ook enorm verrassend!! Want…..
Op het moment dat je denkt dat het afgelopen is, wat helemaal niet slecht was geweest aangezien de track echt goed is, gooien de heren een solo eruit waar je U tegen zegt. Dan komt er nóg meer energie los, volume gaat omhoog en het is dan raak!

Ga er even voor zitten, pak even een momentje en geniet van hele goede muziek. Beetje classic rock maar dan met een nieuw jasje. TOP!

Vorig artikelAllen Key – Generation Unknown
Volgend artikelMOOON – Marry You Wanna

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in