Plots op mijn radar!

Geen idee hoe maar hij was daar plots: Arcane Roots! Dan ga je natuurlijk Googlen en kom je erachter dat deze track wat ik erop gooi zelfs ‘Hottest Record In The World’ op BBC1 radio is geworden. Dát betekent dat het wel een booming band is. Arcane Roots bestaat 3 leden: uit Andrew Groves is de zanger en gitarist, Adam Burton is de bassist & Jack Wrench drumt. Het album, wat eraan zit te komen op 15 september, heeft de titel ‘Melancholia Hymns’ gekregen.

Als je luistert naar deze track kun je wel stellen dat er genoeg ervaring in zit. Sinds 2007 timmeren ze aan de weg en hebben sindsdien 4 EP’s gedropt en 1 volledig album. Ze weten dus echt wel hoe ze muziek moeten maken. Maar dan lijkt het nu wel hun absolute doorbraak. ‘Hymns’ dus, hymne. De opbouw is geweldig want je verwacht eigenlijk niet dat het uiteindelijk lekker bombastisch is. Na een dikke minuut komt een gitaar erin waardoor het al iets meer power geeft maar na 2 minuten is het tijd om te vlammen en ze zijn dan ook echt niet meer te stoppen!
Ik kan er echt niet omheen en denk dat menig persoon wel degelijk van zullen houden. Dus tijd om meer ervan te beluisteren en Arcane Roots een kans te geven.

Klopt het kopje ‘Must Listen’ goed he 😉

Vorig artikelThe Black Angels – I’d Kill For Her
Volgend artikelMartin Solveig ft. Alma – All Stars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in