Dít is Arcade Fire!

Nadat ze eerst al een track hadden uitgebracht wat enorm werd vergeleken met ABBA is het nu toch tijd voor hun eigen sound. Toen ik deze voor het eerst hoorde was het voor mij meteen vertrouwd. Waar ik dan weer naar uitkijk is het album. Daar moeten we helaas nog wel eventjes wachten. Op 28 juli zal het vierde album namelijk uitkomen; getiteld ‘Everything Now’. Het album is geproduceerd door Thomas Bangalter bekend van Daft Punk en Steve Mackey (Pulp). Zeer zeker niet de minste hoor!!

Het is fijn om dus wel zo’n verschillend geluid te horen. Het is anders dus. Waar de vorige single nogal dansbaar en vrolijk klonk, klinkt ‘Creature Comfort’ op momenten nogal duister, maar vooral heel erg machinaal. Het is voor mij gewoonweg helemaal Arcade Fire. Toen ik kennis maakte met het album ‘The Subrubs’ wist ik dat dat het een band voor mij was. Win Butler en vrouwlief Régine Chassagne weten ons dus wel te verbazen met alles!
Afgelopen weekend speelden ze op Best Kept Secret Festival en daar hebben ze menig persoon helemaal overrompeld! De Canadezen hebben ook genoeg ervaring om op Main Stage te kunnen knallen.

Nu nog eventjes afwachten wat ze verder nog in petto hebben voor ons. Ik ben in ieder geval enorm blij met deze track 🙂

 

Vorig artikelGrim Tim – My Dear Mary Ann
Volgend artikelKeljet ft. ASHA – Leap Of Faith

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in