Puur. Mooi. Gevoelig. Kwaliteit. Muzikaal. Kippenvel.

Angelo Boltini (Mobile)

Zomaar wat woorden. Waarom? Omdat die woorden allemaal te maken hebben met dit nummer. Dit nummer is ‘Wolf’ van Angelo Boltini. Het heeft even geduurd voordat ik het nummer had geluisterd maar daarna heb ik het ook heel erg vaak op repeat gezet.
Al eerder heb ik het gehad over deze man, over deze zeer muzikale man! Hij heeft indruk gemaakt met zijn prachtige nummers zoals ‘Fixed’ of het zeer energieke ‘Californian Skies’.
‘Paper Planes’ was zijn vorige album en ik ga er ook gewoon van uit dat dit mooie nummer op het komende album zal staan!

Het nummer is opgenomen in Kytopia, voor de muziekkenners, dé plek van Colin Benders aka Kyteman. Dit is een enorme creatieve broedplaats waar ook Angelo zich zeer zeker zal thuis voelen.
Wat opvalt is de constante afwisseling. Als je de drie nummers pakt: allemaal heel anders maar allemaal wél herkenbaar en ook Angelo Boltini. Bij deze track, ‘Wolf’, is het arrangement echt heel erg prachtig. Een nummer met strijkers, er is prachtige samenzang en de aanwezigheid van subtiele maar ook dreigende percussie….
Je kan je ogen sluiten en je in een andere wereld wanen. Het is echt een prachtig nummer. De soul in combinatie met de klassieke invloeden maar daarbij ook een hypnotiserend deuntje… WOW! Het laat je serieus niet los.

Dit is geen nummer wat gewoon 1, 2, 3 voorbij zal gaan. Ik werd geraakt en ik denk dat dit voor veel meer mensen zal gelden. Gelukkig heb ik deze multi muzikant zien en horen spelen tijdens de Popronde. Een waar genoegen. Tóch is dit van een heel ander niveau. Veel hoger! Hij heeft daarbij eens gezegd dat hij graag met veel mensen op het podium staat, ik zie dat heel graag gebeuren. Optredens met deze muzikaliteit, héérlijk!

Geniet.

Vorig artikelStorksky
Volgend artikelThe Great Communicators – Motion

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in