HOT

Ondanks dat het nu geen 25 graden meer is, wil ik deze track met veel plezier delen met jullie. Andy Grammer is een Amerikaanse zanger die ervan houdt om stijlen te mixen. De basis is altijd singer songwriter maar er kan variatie genoeg in zitten! Het kan enorm poppy zijn, vleugjes R&B maar ook reggae passeert regelmatig. Het nummer ‘Keep Your Head Up’ komt misschien wel bekend voor (als je luistert, de titel doet zeker weten denken aan Ben Howard!). Maar dat is alweer heel erg lang geleden, 2011.

Nu is het toch tijd voor iets nieuws, ondanks het feit dat zijn laatste album ‘Magazines or Novels’ stamt uit 2014. Maar daarom is deze track er! Het is wederom lekker vrolijk, catchy en herkenbaar.
Denk maar alsof je ergens in een warm land bent, op het strand met een verfrissend drankje in je hand. Het past precies daarbij! Waar je bijvoorbeeld Andy Burrows hebt voor de winterse nummers is Andy Grammer daar voor de zon, zee, strand & vrolijke/zomerse nummers. Daarom is ‘Fresh Eyes’ mijn Pick Of The Week!

Vorig artikelOscar And The Wolf – The Game
Volgend artikelSputnik 9 – Dans in een Plas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in