Anderson .PaakAnderson .Paak is zonder twijfel meest booming hiphop artiest die er nu is. Dit heeft onder meer te maken met de verfijnde samenwerking met hiphop legende Dr. Dre. Uiteindelijk is het wel meer wat deze (jonge)man allemaal kan. Het is zingen, rappen, zorgen voor een extreem fijne sfeer. Denk aan wat funk en soul maar dan op een heel energiek niveau.
In juni heb ik deze Amerikaan al geroemd, dat was een samenwerking met The Game. Deze track stond ook al op dat lekkere album ‘Malibu’. Nu kom ik met een nieuw pareltje!

‘Am I Wrong’ heeft iets minder dat soulvolle maar deze is meer funky. Ik las ergens dat het de beste Pharrel track is die niet geproduceerd door Pharrel zelf. Daar kan ik bij inkomen. Het is eentje die lekker blijft hangen. Het rappen is zoals we gewend zijn van Anderson .Paak erg strak maar het zingen gaat hem zeker niet minder af.
Hij krijgt bij dit nummer hulp van ScHoolboy Q. Van origine een Duitser maar woont nu al een hele lange poos in Amerika, Californië om precies te zijn.

Ik denk dat deze man naast Kendrick Lamar sowieso de toekomst aan zijn voeten heeft liggen. Daarom wil ik hem nogmaals even op CamielMusic laten shinen. Dus nu lekker de funk erin. Let’s Go!

Vorig artikelChef’Special – Amígo
Volgend artikelThe Academic – Mixtape 2003

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in