Ook een come back

Nadat ik een tijdje geleden over Shania Twain heb geschreven, doe ik dat nu over Anastacia! Net als bij Shania is het gewoon zo dat ik er vroeger heel vaak naar heb geluisterd. Vroeger had ik nog niet zoveel verstand ervan en als het goed klonk werd ik fan. Natuurlijk is Anastacia niet zomaar een zangeres. Ze werd natuurlijk bekend door haar stem maar ook vanwege het feit dat ze een brillen maniak was. Iedere show een andere bril. Maar na heel wat succesvolle jaren ging het toch echt slecht met haar. Ze kreeg borstkanker en heeft ook de ziekte van Crohn. Dat heeft het haar niet makkelijker gemaakt in haar leven!

Maaaaaaar ze is weer terug. Ze heeft bij de Duitse tak van Universal een platendeal gekregen en komt ze dus met iets nieuws op de proppen. Haar album zal op 15 september uitkomen en heet ‘Evolution’, een logische titel mijns inziens. Over deze nieuwe track dan maar… Het heeft misschien ietwat weg van een Eurovisie Songfestival nummer maar de stem van Anastacia blijft gewoonweg geweldig goed. Ze moet desondanks ook mee met de wereld van nu. Je proeft zeer zeker nog de soul die in haar stem zit maar er zitten heel veel verschillende andere invloeden in. Balkan? Marokkaans? In ieder geval, het is wel een nummer wat opvalt.
Daarbij blijft ze live schijnbaar nog heel erg goed en deliveren. Ze stond onlangs op Bospop en dat was heel erg goed. Chapeau!

Even wat anders, daarom mijn Pick Of The Week!

Vorig artikelYoung Gun Silver Fox – Midnight In Richmond
Volgend artikelVoltage – Good Times

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in