De naam zei mij wel iets… Kwam mij vaag bekend voor. Amber Run.
Na even te denken, wat te zoeken qua materiaal werd mijn vage bekendheid plots volledige onbekendheid te zijn. Ik wist niet van deze band maar dat maakt het wel interessanter. Uiteindelijk is CamielMusic ook heel erg daar om juist de niet zo bekende muziek te promoten. Ik kan weer een vinkje zetten dus!

Maar eerst even over de band dus. Het is een viertal komende uit Nottingham. Het zijn Joe Keogh, Will Jones, Tom Sperring en Henry Wyeth. Ze zijn begonnen in 2012 en vervolgens kwamen er 3 EP’s uit die uiteindelijk gebundeld zijn naar een album getiteld ‘5AM’. Dit is in 2015 geweest en bevatte destijds ook nog een nieuwe single. Daarna werd het weer even stil en hebben de heren gezorgd voor nieuwe tracks.

Vanuit die track is er natuurlijk ervoor gezorgd dat er ook iets nieuws zou uit komen. ‘For A Moment, I Was Lost’ is het nieuwe album wat op 10 februari in de schappen zal liggen. Nog even wachten dus!
Maar voordat het zover is, eerst nog nieuwe muziek! ‘No Answers’ is een heerlijke rock track waar echt heel veel passie en pijn in zit. Dat hoor, voel en merk je. Het begint allemaal redelijk rustig maar naarmate het allemaal vordert komt die kracht los en zeker refererend naar de teksten is het te voelen.

Tijd voor een hele goede Pick Of The Week!

Vorig artikelMister and Mississippi – HAL9000
Volgend artikelMoss – My Decision

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in