Ik dacht eerst dat Studio Brussel een typfout had gemaakt maar door het te knippen en plakken bleek het toch perfect te kloppen.
Waarschijnlijk zeggen mensen uiteindelijk; dit is een typisch nummer voor Camiel. Toen ik het begin hoorde dacht ik serieus, nee. Maar naarmate het nummer vorderde begon ik het wel interessant te vinden.

ALTREGO is geen grote Brit die even een opvallende artiestennaam heeft gekozen. Het is eigenlijk gewoon heel makkelijk een Zuiderbuur. Jasper Erkens komt uit Diest, België.
Het is zeer zeker geen onbekende naam in België! Onder zijn echte naam heeft hij al op Rock Werchter gestaan en dat was een hele andere Jasper dan wat er nu is. Destijds alleen met een gitaar maar nu is dit project met veel meer funk en elektronica.

Naar het schijnt ging hij op advies van Adele naar de BRIT school in London. Hij is de eerste artiest uit continentaal Europa die afgestudeerd is hieraan, dus alom respect. Maar juist door nu alleen in Engeland te blijven wil hij ervoor zorgen dat zijn carrière een boost krijgt. Terug gaan naar België was te makkelijk. Uiteraard krijgt hij wél de aandacht, logischerwijs. Hij heeft een EP uitgebracht en is nu bezig met zijn debuutalbum. Daaraan werkt hij samen met producer Jim Eliot, deze grootheid is onder andere bekend van zijn werk met Ellie Goulding en Kylie Minoque.
Ook dat is dus iets waar Jasper voor staat; niet te klein aanpakken, er meteen klaar voor zijn!

Nogmaals, misschien is het begin even wennen maar daarna pakt het je en neemt het je mee. Heel erg lekker en lekker energiek.

Vorig artikelIndian Askin – Drinkin Time
Volgend artikelNavarone – Oscillation

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in