Alt-J-this-is-all-yours

Fuck Fuck Fuck!!! Sorry voor mijn taalgebruik maar dit is me f een nummertje!
Ik heb in eerste instantie nooit echt de hype begrepen rondom alt-J… Maar ik heb m nu wel hoor.
Het is en blijft een hele aparte sound maar het heeft wel oprecht iets speciaals. De stem van Joe Newman blijft speciaal en ietwat mysterieus. Misschien komt het wel dat ik de muziek nu wel tof vind omdat gitarist/bassist Gwil Sainsbury weg is.. Wie weet.
Anyway, 22 september komt het nieuwe album uit, misschien wordt er dan wel een recensie over geschreven, ik ben meer liefhebber geworden in ieder geval!

Hier is het nummer: alt-J – Every Other Freckle.

Vorig artikelBen Howard – I Forget Where We Were
Volgend artikelULTIMATE Song van Gijs Heijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in