alex-clareOok al heb je soms een dag waar je echt nergens zin in hebt.. Dan nog kan er muziek op je pad komen wat je lekker vind klinken.
Plus het feit dat dan vaker muziek op je pad komt waar je nog nooit van gehoord hebt! Dat was dus hier ook sprake van. Als je tegen mij zou zeggen: Alex Clare is een presentator op de BBC had ik je meteen geloofd.
De waarheid ligt toch ietwat anders…

Alex Clare dus, de naam is al genoemd. Het is Britse singer songwriter die eigenlijk toch al een flinke poos redelijke bekendheid heeft. In 2011 heeft hij een album uitgebracht welke zijn geproduceerd door Switch en Diplo. Zeker Diplo is een bekende naam; denk aan de nummer ‘Get Free’ en ‘Lean On’.
Maar op 3FM werd Alex Clare ook opgepikt en heeft zelfs destijds een megahit gehad met het nummer ‘Too Close’. Hier ligt het verhaal iets anders. De naam blijft onbekend maar het nummer zegt me wél iets! We boeken vooruitgang.

Nu is dan daar een nieuwer nummer getiteld ‘Tell Me What You Need’. Deze zal staan op het album welke over enkele dagen zal uitkomen, 11 november om precies te zijn. ‘Tail Of Lions’ is het derde studioalbum en het lijkt wel alsof hij hiermee iets meer in de spotlights zal komen. Het zal voornamelijk (uiteraard) gaan over relaties en de diversiteit ervan. Dat de ene de rust bewaard en de ander juist het opvliegende type is. Uiteindelijk komt alles goed.

Tijd voor wat muziek!

Vorig artikelNick Murphy – Stop Me
Volgend artikelBear’s Den – Dew On The Vine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in