Fijn om ‘m weer te horen

Tof dat deze man weer helemaal terug is. Natuurlijk heeft hij al veel succes gehad met al z’n vorige werk maar nu heeft Alain gekozen voor een grote vervolg stap. Risicovol? Uiteraard maar als je een droom hebt moet je ‘m ook najagen!
Ondertussen heeft hij van zijn nieuwe album ‘Bad Therapy’ een paar nummers uitgebracht. Eerlijk moet ik bekennen dat ik die gemist heb! Gelukkig deze niet. ‘Cold In California’ is zijn 3e track en hij is vanaf de eerste seconde top. Eerst even terug naar die droom. Hij heeft een contract getekend bij een Amerikaans platenlabel, ‘Concord Music Group’. Daar heeft hij in Los Angeles enorm hard kunnen werken aan een nieuw album en dus ook gewerkt met toffe producers; in de zin van grootheden. Onder andere Josh Gudwin heeft hem bijgestaan en deze goede man was bijvoorbeeld betrokken bij het laatste album van Justin Bieber. Gelukkig horen we van die invloeden niet veel terug!

Maar dan nu even babbelen over die single van Alain. Natuurlijk kennen we de nummers ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’, ‘This Ain’t Gonna Work’ & ‘Hold On’ uit ons hoofd. Maar ondertussen is dat al heel erg lang geleden. Zijn te gekke en fijne stem blijft herkenbaar vanaf het eerste moment dat je deze hoort. De soul spat er namelijk nu nóg meer van af bij dit nummer ‘Cold In California’. Het is relatief rustig en heeft een hele sterke opbouw. Je merkt dat er genoeg power, gevoel en klasse van af spat. Ook naarmate dat we richting het einde komen gaat het volume iets omhoog, goede flinke energiedosis erbij en het geeft toch allemaal nét iets extra’s. Wat dat betreft schiet Alain echt volledig in de roos!!
Ongetwijfeld dat nu mensen nog meer geïnteresseerd raken in dat nieuwe album. Een mix van persoonlijke herinneringen, dromen en levenslessen. Top dus!

Ik snap heel erg goed dat iedereen nu heel erg benieuwd is naar het nummer. Duw maar op play 😉

Vorig artikelThe Weeknd ft. Kendrick Lamar – Pray For Me
Volgend artikelThe Hunna – Flickin’ Your Hair

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in