aka-blockMan man man… Wat had ik dit graag nog alsnog op Popronde Sittard gewild zeg! Je krijgt als coördinator zijnde in eerste instantie al alle namen, dan ga je screenen. Bekende namen vink je aan, je selecteert op genre en daarna ga je luisteren. Vervolgens een lijst van artiesten/bands die beschikbaar zijn voor jouw stad. Dus automatisch vallen er (soms helaas) af. Óók heb je dan van die grijze muizen… Die niet opvallen, niet vaak langskomen maar wél fucking goed zijn! En dan komen we bij AKA Block.

AKA Block dus oftewel Tim Blok. Hij kwam pas de zaterdagochtend op mijn radar toen ik op zoek was naar vervanging voor twee artiesten die mij in de steek lieten (lees: ziek waren). HELAAS is het mij na heel wat keren te hebben gebeld niet gelukt om deze topper te strikken… Wat een pech!
Maargoed. Sinds zondag draai ik deze single echt geregeld. Maar eerst even over de artiest zelf. Deelnemer Popronde 2016 is al duidelijk, helaas weinig geboekt. Waar dat aan ligt? Don’t know! Zonde… Maar deze in Amsterdam levende artiest, schrijver en producer maakt heerlijke alternative R&B en dan denkend aan James Blake meets The Weekend invloeden.
Misschien is de eerste minuut van ‘Liquid Mirrors’ nog vaag, ik wist het ook nog niet helemaal toen. TOT de drop, TOT het refrein erin knalt. Vanaf daar is het gewoon puur genieten, heerlijk. Die valt zo hard, zo lekker! Ik wil die bass alleen maar harder en harder hebben dan. Volume opschroeven!!

Er is een EP op komst, denk ik…. De titel is er in ieder geval wel maar kan er verder (helaas) weinig over vinden!
Concluderend: maakt niet uit. We hebben deze single gewoon!

Vorig artikelSupertramp – School
Volgend artikelJ. Bernardt – Calm Down

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in