BOH!!

Hij scoort nu al voor de tweede keer een Pick Of The Week en ook deze is volledig terecht. Hij bracht zo’n klein half jaar geleden een nummer uit getiteld ‘Catastrophic’ en nu is het tijd voor ‘Far Side Of The Moon’. AKA Block is eigenlijk Tim Blok, dat is wellicht al bekend. Hij doet veel om ervoor te zorgen dat zijn muziek goed is; writerscamps, naar buitenland trekken voor beter te worden, veel samenwerkingen.
Het is fijn om steeds weer iets nieuws te horen van deze kameleon, zoals hij zichzelf ook een beetje noemt. Hij houdt er dus van om zichzelf uit te dagen en dat is nu ook weer zoals eerder gezegd, te horen.

Om maar eerst te zeggen: dit is niet een nummer waar je van gaat dansen en in het weekend op los gaat in tegenstelling tot ‘Liquid Mirrors’ maar dit is wel een track die binnen komt. Puurheid, subtiel maar dat dan allemaal ook met zulke fijne elektronische invloeden waardoor je toch dit op een zomerse avond wilt beluisteren.
Fijne groove, fijne stem, lekker ritme. Wellicht heeft het verhuizen naar Amerika hieraan meegeholpen. Gewoon nét iets extra’s, heel goed gewoon. Deze man verdient het ook om veel meer publiciteit te krijgen en als ie zo doorgaat zal dat een kwestie van tijd zijn… Maar aan mij ligt het niet: ik ben al fan na ‘Liquid Mirrors’ en dat zal hoe dan ook blijven! Tenzij ie helemaal veranderd van stijl maar dát zal deze kameleon niet doen.

Dus, zoals gezegd: weer een terecht Pick Of The Week!

Vorig artikelRhinorino – Waiting For A Sign
Volgend artikelKesha ft. Eagles Of Death Metal – Boogie Feet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in