Energiek!!

AKA Block heb ik vorig jaar tijdens mijn eigen editie van de Popronde pas ontdekt. Ik had wat afzeggingen en kwam hem op de lijst tegen. Ik was verkocht! Helaas was het niet mogelijk om hem last minute te regelen maar heel snel erna heb ik wel over de track geschreven. Dat was ‘Liquid Mirrors’. Als ik die nu nog op zet raak ik steeds weer in een bepaalde modus… BOH!

Maar nu heeft deze goede man, jongen, topper, wiens eigenlijke naam Tim Block is, iets nieuws uitgebracht. Nieuwe ronde, nieuwe kansen en ook dit keer stelt hij mij absoluut niet teleur.
Ook nu is het niet mogelijk om de track in een bepaald hokje te duwen. Het is mix van heerlijke soorten muziek. Denk aan R&B, denk aan pure elektronische klanken, denk aan alternative…
Daarbij is dit een samenwerking met LO, een Duitse jongeman uit Mannheim. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens het Black Rock Writingcamp op Santorini. LO houdt ervan om samen te werken en heeft dit ook al heel veel gedaan. Qua stijl passen deze twee wel goed bij elkaar. Wellicht is het enige verschil dat LO wat meer een de poppy kant zit en AKA Block meer aan de alternative kant. Maar het matcht!!

Er moet volgens Tim al genoeg op de plank liggen want de kans is groot dat er nu meer singles gaan uitkomen. IK kan in ieder geval geen genoeg ervan krijgen. Daarom ook een terechte Pick Of The Week!

Vorig artikelThe War On Drugs – Thinking of A Place
Volgend artikelDouglas Firs – Shine ‘em up Sadie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in