De keuze voor de Pick Of The Week was niet heel erg moeilijk om eerlijk te zijn. Ik zag dat de AFTERPARTEES een nieuw clipje hebben uitgebracht en dan is het niet vervelend om deze dan ook te promoten!
Ik heb de heren uit Horst een tijdje terug gezien (en gefotografeerd) in de Muziekgieterij. Wát een energie. Aan hun eigen energie en inzet ligt het zeer zeker niet. Helaas wel aan het publiek want wat was dat schaapachtig… SAAI!

Gelukkig hebben ze in januari hun CD uitgebracht, Glitter Lizard, waar ik geen ‘last’ heb van saai publiek. Die staat gewoon lekker te spelen en dan knal ik er zelf op los! Nu komend festivalseizoen zal er genoeg volk zijn dat wél zich helemaal gaat overgeven aan de boys. Terecht ook. Deze energieke garagerock met vleugjes punk is perfect om in elk weertype te rocken. Zon, regen.. Het maakt niet uit, je zult niet stil staan!
Dat is ook met dit nummer: Red Bull. Natuurlijk is het dan om te zeggen: Red Bull, het drankje, geeft ook energie. Maar och, dat werkt bij mij helemaal niet dus dat argument valt weg. Nee, het gaat daadwerkelijk om de muziek. Het clipje zelf is ook lollig. Spelen op kinderfeestjes en op de kinderboerderij. Humor!

Ik ga er niet meer teveel aan toevoegen: het is tijd voor muziek! De week lekker in knallen met muziek die iedereen wakker houdt of anders wel krijgt! Heerlijk dus.

Vorig artikelThe Beach Boys – Surfin USA
Volgend artikelVoltage – Travellin’ Men

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in