Feeeeeest!

Het is even geleden maar ze hebben niet stil gezeten! De vijf heren van de Afterpartees hebben een nieuwe track gelanceerd. Niek, Sjors, Youri, Jesse & Bas hebben in 2015 hun debuutalbum ‘Glitter Lizard’ de wereld ingeslingerd en ondertussen is naast die nieuwe track ook bekend gemaakt geworden dat medio februari komend jaar hun volgende wapenfeit zal worden uitgebracht.
Wat wel opvalt is dat de boys zeer zeker nog ‘leven’, er is nog genoeg bekendheid en men reageert enthousiast dat er nieuw werk is! Terecht? Komen we zo achter.

Wat ik me nog kan herinneren is dat de Afterpartees eerst echt een band was wat lol had, dat uitstraalde en ook zei. Hun genre was namelijk destijds; garagepop, powerpop, pop en joekskapel. Het is duidelijk veranderd maar dat is ook wel logisch. Men wordt iets ouder, verstandiger en er gebeurd vanalles in het leven. Dat geldt dus ook voor deze mannen. ‘Het gaat in feite over wachten, het wachten zolang het goed gaat. Heel veel wachten op dingen die je kant op komen, en af en toe zelf iets moeten doen.’
Dus ze zijn verstandiger geworden maar muzikaal blijft het allemaal zoals gewend zijn. Uptempo, genoeg energie, lekker gitaarsausje en de stem van Niek die altijd opvalt. Misschien iets minder springerig of hard en geen refrein wat eruit springt maar waarschijnlijk zal dit tijdens live optredens goed worden gecompenseerd en met enorm veel passie worden gespeeld. Opvallend is wel het kleine tussenstukje waar de ‘rust’ wordt gepakt om nog even te knallen richting het einde.

Fijn om de Afterpartees weer terug te hebben!!

Vorig artikelN.E.R.D & Rihanna – Lemon
Volgend artikelFaces on TV – The Image Of Boy Wonder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in