Een hele mond vol!

Tja… Dit zijn jullie niet zo gewend van mij maar ik luister toch echt heel erg veel muziek! Dat blijkt maar weer als je dit tegenkomt op CamielMusic.
Ik zal bij het begin beginnen; Aeroplane is een Belgische DJ en producer die voornamelijk in de disco/house wereld zit. Zijn echte naam is Vito de Luca en komt uit Auvelais. Hij heeft in eerder stadium een duo gehad met The Magician. Waarschijnlijk wel een beetje bekend.
Dan door naar Purple Disco Machine. Dit is een Duitse meneer welke voornamelijk zich richt op Deep Funk. Zijn echte naam is Tino Piontek en komt uit Dresden. Hij heeft afgelopen jaren vaker succes gehad met remixes in de zomer.
Als laatste ook tegelijk de meest bekende; Aloe Blacc. Deze Amerikaan is keihard doorgebroken met de track ‘I Need A Dollar’. Daarna heeft hij ook gescoord met nummers zoals ‘Wake Me Up’ (met Aviici) en ‘The Man’. Zijn stem is herkenbaar en zit vol soul en R&B. Wat dat betreft een ideale combinatie om met DJ’s/producers te werken!

Dus nu alle drie tezamen. Een ideale combinatie zoals gezegd. Met een heerlijke beat waar de disco van af druipt maar ook tegelijkertijd de soul in zit en dan de deep funk waar je gewoonweg niet omheen kan is het een optelsom dat dit wel eens een hele grote hit kán gaan worden als het lekker wordt opgepakt.
Ik zie mezelf als ik eerlijk ben wel al staan in het zonnetje met een biertje in de hand en deze dan heerlijk op een volume waar alles goed van gaat trillen!

Benieuwd? Logisch!

Vorig artikelThe Amazons – Black Magic
Volgend artikelMister And Mississippi – Wolfpack

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in