Goede knaller zeg

A Place To Bury Strangers is geen klein bandje. Integendeel zelfs! Deze Amerikaanse rockband bestaat al sinds 2004 en hebben ondertussen 4 albums uitgebracht en laat ik het maar niet hebben over de EP’s. Uiteraard, anders schreef ik er niet over, staat er wat nieuws klaar. Dit drietal; Oliver Ackermann, Dion Lunadon en Lia Simone Braswell, houden ervan om goed te knallen. Denk aan noise rock en flinke shoegaze.
Maar ik moet wel eerlijk zijn. Ik heb ze gezien tijdens het voorprogramma van The Black Angels… Ik kreeg het niet geregeld. Het was allemaal gewoonweg té heftig. Maar als ik dan dit nu zo hoor… Kan ik het juist wel beamen.

Ik zei al, een reden waarom ik erover schrijf: nieuwe muziek, nieuw album. Een 5e album zal dus worden uitgebracht, het zal nog eventjes duren. Op vrijdag 13 april brengen ze ‘Pinned’ uit. Daarom staat ‘Never Coming Back’. Zoals gezegd echt een knaller en muziek waar je wel even goed wakker van wordt. No nonsense en recht voor je raap. Ook de clip mag er zijn: helemaal zwart-wit, lekker obscuur eigenlijk en een groot avontuur!!
Hoewel de track nog redelijk rustig begint, voel je wel enorm de spanning en de drang om te knallen. Het duurt wel lang maar als het dan komt… Ja! Heel goed. Live zal het uiteraard allemaal nét iets harder en flinker zijn. Misschien toch nog maar eens de kans geven??!!

Klaar ervoor? Mooi.

Vorig artikelBernhoft & The Fashion Bruises ft. Raelee Nikole – Buried Gold
Volgend artikelThe Brahms – I Like To Listen To You Talk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in