Nog heel eventjes geduld!

Waarop? Dat hoor ik sommigen denken. Nou, op het debuutalbum van de Heerlense rockband A Minor Problem. In 2015 hebben ze al eens een EP uitgebracht en deze heeft ook aandacht gekregen op CamielMusic. Het is namelijk een bandje wat zoveel plezier en passie uitstraalt en dit tegelijkertijd laat horen.. Dat je gewoonweg ook er graag over wilt schrijven! Maar eerst: wie hoort bij A Minor Problem? Nou, dat zijn
Dean Vrösch (frontman en zanger), Dominique Penders (bassist), Juul Stikkelbroek (gitarist), Maikel Zerdoner (gitarist) & de dame in het geheel: Laura Winkens (drums). Afgelopen jaar hebben ze zelfs op het podium gestaan van ParkCity Live, dus nu is het doorpakken!

Net voor de jaarwisseling hebben ze 2 tracks uitgebracht. ‘The Ground’, een samenwerking met Celine Shanice en ‘Overthing Brain’. Die laatste gaan we eens lekker in de spotlights zetten. Het is dus een opmaat naar een volledig album en ik ben blij dat er zoals we gewend zijn enorm veel energie in zit. Ik heb ze een paar keer live gezien en wat ik sowieso fantastisch vind, is dat Dean Vrösch altijd he-le-maal erin op gaat. Met een heerlijk muzikale start zijn we los. Hoog en strak tempo, energielevel stijgt en ook in het refrein is het slim een klein beetje samenzang te doen. Dat geeft duidelijk wel iets extra’s. Gitaarwerk zit er lekker in en daardoor tik je nog meer mee. Wat een power zeg. Het nummer duurt 3.18 minuten maar is eigenlijk voor mijn gevoel binnen no time afgelopen. Chapeau!

Gas geven!!

Vorig artikelBalthazar – I’m Never Gonna Let You Down Again
Volgend artikelInge van Calkar – Hold You Hate You Love You Leave You

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in